Castigatoarea Bursei Stanciova este:

CRAIU ANCA!!!
Tocmai a terminat clasa a VI-a B cu 10 pe linie. Felicitări!bursa

Zilele trecute am primit de la doamna director a Liceului Teoretic Recaş lista cu situaţia şcolară a elevilor din Stanciova la finalul anului şcolar. Primul impuls a fost să o public aici pe blog dar fiindcă e loc de mai bine, m-am răzgândit… si astept momentul in care toti elevii stancioveni vor fi mandri sa-si vada rezultatele pe blog J

Rezultatele cele mai bune la ciclul gimnazial le-au obtinut:

  1. Craiu Anca, VI B, media 10
  2. Stoin Ionela Miloranca Mărioara, VI B, media 9,13
  3. Stoica Ionuţ, VIII A, media 8,19

Ii  felicitam si le dorim ca si in anul scolar urmator sa dovedeasca acelasi interes si concentrare.

În urma campaniei de strângere de fonduri am reuşit să  obtinem suficienţi bani pentru o bursă, pentru un an şcolar. Anca şi familia ei au fost anunţati şi urmează să primească diploma şi prima bursă la începutul lui septembrie, într-un cadru festiv.

Cum spuneam în articolul precedent, eleva va primi o bursă de 100 de lei pe lună începând cu septembrie 2017, pentru un semestru scolar.

Apoi, in semestrul doi, competiţia continua. Cine va avea media cea mai mare la finalul primului semestru, va primi bursă in semestrul al doilea.

Va multumim tuturor celor care ati contribuit la realizarea acestui proiect! Sa nu uitati, puteti in continuare sprijini aceasta initiative, prin donatii sau facand-o publica, astfel incat sa crestem in viitor numarul de beneficiari.

Spor la învăţat şi baftă tuturor!

-Paul Duţescu, în numele Asociaţiei Ecotopia

3 comentarii

  1. Hmmmm…. Dragilor, pe mine asta ma pune pe gînduri….

    Am usoara intuitie ca pentru copii „nostri” avem altele mai urgente de facut decît sa-i felicitãm pt „rezultatele bune” in scoli… Dar asta, bineînteles, o gîndesc asa pt ca imi imaginez ca sintem oarecum responsabili, nu de viitorul lor, ci de ce unelte le oferim si cum le arãtãm sa le mînuiasca pt a fi capabili sa-si aleagã propria lor viatã. Scoala genereazã consensus si fixeazã notiunea de autoritate… Copii, dacã ne pasã de cum se vor descurca prin viata lor, au de învãtat contrariul : ce îi face fiinte individuale, unice, ce îi diferentiazã de ceilalti, emotional vorbind, si ce anume rãspunde la nevoiile lor, nevoi pe care au nevoie sã le identifice si sã le înteleagã singuri, nu sã li se spunã care sint. Si „nevoia” de premii la scoalã… tare mi se pare cã nu au ales-o ei…Doar asa, ca o o remarcã…

    Deci… Acest anunt vine in contradictie cu valorile mele actuale, ma dezamãgeste si întristeazã…

Lasă un comentariu