O încheiere, de Gabriel

Simt că datorez societății o încheiere a poveștii mele de la Stanciova.

În clasicul meu stil minimalist, încheierea o prezint în sub forma unei scurte animații TED-Ed:

Pe curând!

P.S. Secțiunea de comentarii este pentru a fi folosită, dacă există întrebări, neclarități etc. Sigur că sunt disponibil și în privat, dacă așa se dorește.

13 comentarii

  • Cred că mai degrabă asistent. Dacă-i vorba de monștrii, cred că erau mai degrabă doar în mintea mea, și până la urma urmei nici nu erau monștri :)

  • Păi, cum zic, sunt multe, unele mărunte, unele mai mari. Pot să enumăr câteva și le pot detalia la cerere dacă te interesează mai mult unele anume.

   Am învățat despre qigong, am învățat despre fenomenul psihologic de proiecție, am dobândit o privire mai largă asupra lumii prezente și o vizune mai clară a viitorului. Și nu în ultimul rând, am aflat și despre călătoriile astea eroice pe care mulți dintre noi le facem fără să ne dăm seama.

 1. Buna Gabriel, caut un loc in care sa arunc ancora sau mai degraba sa incep sa traiesc (sa fac ce intotdeauna mi-am dorit sa fac)… Stanciova mi-a fost recomandata ca fiind locul magic in care as putea realiza ce mi-am propus insa judecand dupa ”indiciile” laste pe Internet am mai multe semne de intrebare decat certitudini…. Deci intrebarea mea este simpla: ”Ce se intampla de fapt la Stanciova?” Ai fost acolo si nu mai faci parte din comunitate… Ce s-a intamplat? De fapt ce e Stanciova?

  • Salut Gelu,

   Eu cu Irina și cu Silviu (băiețelul nostru) nu mai locuim acolo cam de un an.

   Deci nu prea mai știu ce se întâmplă acum pe acolo, cred că activitatea a mai scăzut.

   Dar știu ce a fost în trecut: eram un grup de orășeni mutați la sat. Deveniți prieteni, ocazional ne distram împreună și ne ajutam reciproc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s