Bursa Stanciova

Dragii nostri consateni – elevi, parinti si bunici,

Un nou proiect al Grupului de initiativa din Stanciova e pe cale sa prinda contur.

origami
Enter a caption

E vorba de bursa de merit Stanciova. Asa cum ii spune si numele, vrem sa fie o bursa de merit, bazata strict pe notele elevului si nu una sociala in functie de situatia familiala. Elevul va trebui sa indeplineasca trei conditii:

  1. sa locuiasca in Stanciova
  2. sa mearga la scoala, clasele V-VIII la Liceul Teoretic Recas
  3. sa invete bine (media semestriala peste 8)

Ce ne dorim?  Sa sustinem financiar un elev din Stanciova care merge la scoala si are rezultate bune si foarte bune la invatatura. Cel/cea care are media cea mai mare la finalul semestrului (in catalog), va primi bursa. Daca sumele stranse din donatii vor fi suficiente, vom oferi in timp mai multe burse.

Alte date tehnice: Toc02mai s-a terminat vacanta intersemestriala asa ca putem da startul. Copii, invatati foarte bine fiindca se vor lua in considerare notele si mediile din semestrul II al anului scolar 2016-2017 iar bursa va fi oferita in trimestrul I al anului scolar 2017-2018. Concret, timp de 5 luni (septembrie 2017-ianuarie 2018) elevul va primi cate 100 de lei pe luna pentru carti, rechizite, haine. La fel, media de pe semestrul I, 2017-2018 va fi conditia de acordare a bursei pentru semestrul II (alte 5 luni: februarie – iunie 2018).

Pentru cei care vreti sa sprijiniti aceasta initiativa: nu avem finantare pentru aceasta idee nici de la Soros, nici din alta parte asa ca va rugam sa redirectionati 2% din impozitul pe salariu sau pensie catre Asociatia Ecotopia Romania prin intermediul formularului 230 pe care il gasiti aici: <230_ecotopia>. Iar aici aveti <instructiuni.230>

Bineinteles ca si alte sume sunt binevenite si pentru a contribui la fondul de bursa/e, puteti sa transferati bani in contul Asociatiei Ecotopia Romana: RO34BRDE360SV06338013600. Sau sa ne contactati la: Stanciova nr. 257, tel. 0742907088. Contributorii vor fi mentionati pe Diploma de acordare a bursei de merit Stanciova si vor fi facuti publici cu orice ocazie.

Impreuna putem contribui la viitorul frumos al Stanciovei.

Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati.

Paul, in numele Grupului de initiativa Stanciova

https://stanciova.wordpress.com

dp0222@yahoo.com

0742907088

5 comentarii

  1. Buna Paul,

    Ai un cont la PayPal? Din pacate, nu am destui bani in Europa pentru a trimite Euro. Sper ca toti copiii are o sansa, nu numai copiii care au parinti care sunt profesori…

    Numai bine, S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s