Adio, Dragoș ! Nu te vom uita

La sfârșit de 2015 am pierdut un prieten drag si cuvintele sunt incapabile sa exprime tristetea cu  care vestea ne-a lovit.

Pe Dragos si pe iubita lui Tedora i-am cunoscut de cum ne-am mutat la Stanciova. Mai intai la proteste in Timisoara, apoi in sat, unde ne-au vizitat frecvent. Dragos era compasiune pura, extrem de generos, saritor, implicat si activ in tot ceea ce inseamnă o schimbare de constiinta catre natura, civism si dragostea de oameni. Visa sa traisca in natura si ar fi făcut orice pentru protejarea mediului. Era schimbarea pe care dorea sa o vada in lume.

Ne vei lipsi enorm, Dragos, la fiecare protest, la fiecare Piata Lucrurilor Libere, la fiecare claca, la fiecare FânFest, la fiecare act de solidaritate. În spirit ne vei fi alaturi in drumul catre o lume mai frumoasa, ca un exemplu viu .

Imi place sa cred ca s-a dus dintre noi repede si brusc pentru ca dupa atatea fapte bune misiunea lui printe oameni a luat sfarsit si acum exploreaza fascinat restul universului. Drum bun, prietene, multumim pentru tot ceea ce ne-i dat!

Sincere condoeante familiei, iubitei sale Teodora si tuturor prietenilor.

Dragos Vârlan si o buna amica, activista Ana Ungureanu, au incetat din viata pe 24 decembrie 2015, in urma unui accident tragic, la Iasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s