Inaugurăm Raftul de produse!

DSCF1178Zilele astea am fost elfii lui Moș Crăciun și am ambalat cu spor cadouri. Cadouri pe care voi le puteți dărui celor dragi, dacă doriți să le oferiți produse locale, fără aditivi, create cu drag. Le-am făcut aici, la Stanciova și am participat fiecare cu specialitățile proprii:

Cristina a făcut anul ăsta mult gem de prune,  dar și sirop de porumbe culese de pe deal, sirop care e atât gustos cât și sănătos. De la noi găsiți muștar și… desigur, săpun „De la Irina”. Nu puteau să lipsească excelentele fursecuri colaborative de Crăciun: inimioare și steluțe.
Iar mai-noii veniți –  Brândușa, Anselm și Flavius – au reciclat capete de scânduri și au creat niște minunate tocătoare de lemn, pirogravate cu însemnul comunității Stanciova – gâsca.
Să nu uităm însă de inimioarele cu lavandă, cusute din resturi simpatice de material textil la o clacă de mâini răbdătoare într-o bucătărie cu buline,  la gura focului. Aici ne-au mai ajutat niște elfițe și elfi de la Timișoara, nu ne asumăm noi tot creditul. Mulțumim, elfi și elfițe! Ce-i sigur e că o inimioară de lavandă pusă sub pernă vă relaxează și colorează mai intens visele :)

DSCF1255
Avem 10 pachete cu bunătățile de mai sus, dar mai găsiți pe raft produse individuale.
Așadar vă invităm duminică, 15 decembrie, să alegeți cadoul pentru cei dragi, să ne cunoaștem dacă încă nu ne știm și să asistați, dacă vreți, la serbarea copiilor din sat care vor cânta colinde pe care le-au repetat de câteva săptămâni încoace. (Serbarea-petrecere începe la ora 15.00, în clădirea școlii).
Iar dacă doriți cumva unul din cele 10 pachete sau alte produse dar nu ajungeți la Stanciova, contactați-ne pe formularul de contact și vom găsi o soluție, că doar suntem mână în mână cu Moșul! :)

DSCF1195Iar când mai veniți pe la Stanciova, fie iarnă fie vară, întrebați-ne de raft. Vom avea permanent „Bunătăți din inimă” pe raftul ce se găsește în bucătăria casei Ecotopia.

Alegând un cadou de pe raftul de produse ne încurajați să continuăm să facem produse bune, curate și care conțin mult drag. În plus, participați la povestea frumoasă pe care o creăm aici.

P.S.: Pentru că mai aveam nevoie de poze târziu în noapte dar lumină – nix, Flavius, Brândușa și Anselm au creat un mic studio foto în timp ce eu scriam articolul. Puteți vedea mai multe poze pe pagina noastră de Facebook, aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s