Cursuri gratuite de permacultură și comunități în tranziție

perma

Dragi cititori ai acestui blog, ați tot auzit pe-aici despre permacultură, ba chiar și de mișcarea de tranziție, pentru că practicăm pasionați permacultura și suntem implicați pe cât putem în mișcarea de tranziție din Timișoara. Dar avem niște prieteni la Cluj care-s și mai pasionați și implicați decât noi. Au înființat Asociația Română de Permacultură, au scris un proiect bun, au primit un grant din partea Elveției și oferă gratuit în această toamnă (cu continuitate în primăvară) câteva cursuri introductive de permacultură și comunități în tranziție, în cinci orașe din țară. Noi, ca mândri parteneri, vă recomandăm călduros să participați, căci oamenii sunt faini iar informațile utile, chiar dacă (sau mai ales dacă) stați în oraș.

Datele în care au loc sesiunile de informare sunt următoarele:

  • 14 septembrie 2013 – Cluj Napoca și Timișoara – 10:30 – 14:30
  • 21 septembrie 2013 – Iasi și București – 10:30 – 14:30
  • 22 septembrie 2013 – Brașov – 10:30 – 14:30

E un foarte frumos și folositor cadou pe care vi-l face A.R.P. și știu că au lucrat mult, cu spor și cu plăcere pentru asta. Așadar înscrieți-vă grabnic, cât mai sunt locuri!

Vă las cu descrierea cursurilor dată de organizatori.

Va invitam sa luati parte la sesiunile de informare din cadrul proiectului de permacultura si “comunitati in tranzitie” pe care Asociatia Romana de Permacultura il implementeaza in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Iasi si Timisoara.

Acest proiect este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă si sprijina comunităţile locale în demararea unor initiative practice de grădini şi spaţii verzi urbane.

Persoanele implicate in proiect vor invata sa lucreze impreuna pentru a produce schimbari pozitive in cadrul comunitatilor din care fac parte prin insusirea cunostintelor legate de functionare, designul si managementul sistemelor ecologice, lucru care se va realiza prin cursurile si atelierele din cadrul proiectului.

Sesiunile de informare sunt co-finantate* si se deruleaza astfel:

  • 14 septembrie 2013 – Cluj Napoca si Timisoara – 10:30 – 14:30
  • 21 septembrie 2013 – Iasi si Bucuresti – 10:30 – 14:30
  • 22 septembrie 2013 – Brasov – 10:30 – 14:30

Pentru cei care nu s-au inscris inca, formularul se afla la

http://asociatie.permacultura.ro/

* Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă” si gratuit pentru participanti. Asociatia Romana de Permacultura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s