6 comentarii

  1. a, stilul asta de bratara spune tot. hipsteri la sat. Puturosi. Poate in Stanciova e plin de oraseni visatori dar intr-un sat de gospodari ati fi de rasul satului cu asa stil de a lucra o gradina ca si ghivecele de flori. Pariu ca nu aveti nici o sapa normala ? Ia fa o poza cu uneltele agricole.

  2. Gandhi asta e vreun yoghin puturos? Eu tin cont de spusele lui Isus si de invataturile Bibliei „inteleptul iubeste mustrarea, dar nebunul isi arata mania” – e in Proverbe, vechiul testament.

  3. daca compari niste politicieni demonizati cu Isus, mai bine mergi la o cateheza si vezi ce legatura are vechiul cu noul testament. in esenta, Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, iar Isus e Cuvantul intrupat (Ioan 1:1). Dar in definitiv, tot Biblia imi zice cum sa ma comport cu cei ca tine, si aici recunosc ca am gresit: “Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înţelept şi el te va iubi!”. te las pe tine sa cauti versetul numarul si capitolul. Ori cum tu esti un batjocoritor, se pare ca am gresit sa ma bag in seama cu tine. Daca nu ai o biblie sau nu doresti sa mergi la cateheza, poti studia si aici: biblegateway.com, cauta versiunea in romana. Insa intr-o Biblie tiparita ai si trimiterile, adica legaturile intre versete din diverse capitole. Pe urma citeaza din Gandhi sau alti yoghini, avand in vedere ca cei precum Gandhi n-au umblat cu Dumnezeu ci cu idolii lor hindusi falsi.

  4. Păi vezi dacă nu-ți citești cu atenție Biblia…

    Și nu citești cu atenție nici ce scriu eu. Eu nu comparam politicienii cu Isus, comparam diferența dintre cele 2 testamente cu diferența dintre cei 2 politicieni.

    Ca să fiu mai clar, mă refer la faptul că ambele sunt dictaturi, doar că una dintre ele măcar pretinde a fi benevolentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s