Botez, Givan şi Gulaş la Stanciova pe 1 iunie

Sâmbătă, pe 1 iunie 2013, incepând cu orele 12:00, vom organiza la Biserica Ortodoxă Sârbă din Stanciova botezul Ioanei Capotescu.

Ioana

Botezul va fi urmat de givanul – conferinţă: OBICEIURI DE PRIMIRE A COPILULUI ÎN COMUNITATEA SOCIALĂ ŞI SPIRITUALĂ TRADIŢIONALĂ, staroste – moderator Marian Tătaru, locaţie casa Asociaţiei Ecotopia, http://ecotopiaromania.wordpress.com.

Meniul de bază va fi asigurat din ciaunul cu gulaş. Lectură “obligatorie” post – eveniment cartea: “Între cer şi pământ” scrisă de grupul Tinerii Prieteni ai Naturii în 2000, fondator al Asociaţiei Ecotopia România. Cartea este o pledoarie pentru conservarea şi dezvoltarea comunităţilor rurale tradiţionale ca model de dezvoltare durabilă de tip “Eco Village”.

Evenimentul este deschis. Contribuţie minimă, 30 lei de persoană sau 50 lei de familie, în care este inclusă cartea “Între cer şi pământ”.

Confirmarea de participare se face până cel târziu în 24 mai pe e-mail-ul: scapotescu@yahoo.com sau telefonul 0745 514740. Număr limitat de locuri.

Cristina şi Sebastian Capotescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s