Piața Semințelor Libere în Timișoara

 

 

 

Dupa succesul celor doua ediții ale Pieței Lucrurilor Libere și în așteptarea primăverii, sâmbătă 9 februarie de la ora 10:00 sunteti invitați la PIAȚA SEMINȚELOR LIBERE.

Se pot oferi atât semințe locale cât și surplusul de semințe achiziționate din comerț. Importantă este însă informarea transparentă (sursa semințelor, detalii despre cultivare). La intrare veți găsi modele pentru etichete.

Important și diferit e că nu se vor oferi doar semințe, ci se vor organiza și prezentări și ateliere prin care să realizăm împreună lucruri utile și să învățăm din experiențele fiecăruia.

Din program:
* Semințe de tot felul dăruite cu drag!
* Biblioteca cu informații libere despre grădinărit și nu numai (informații copiabile pe stick-uri, să veniți pregătiți!)
* Prezentări și ateliere: ”bombe cu semințe”, grădinărit pe balcon, soluții pentru udarea plantelor în concediu, confecționare plicuri pentru semințe, infrumusețarea ghivecelor și multe altele!
* Activități pentru copii
* Gustări aduse de participanți
Multe alte surprize oferite de participanți ca si tine!

Link-ul evenimentului pe Facebook.

afis FINAL

5 comentarii

    • Buna Simona, noi am pregatit plicuri din hartie, vor fi disponibile la intrare, impreuna cu etichete care se pot lipi deasupra. Cel mai usor ar fi sa vii cu semintele pe care vrei sa le oferi asa cum le tii tu si sa pui pe loc doritorilor in pliculetele pregatite de noi. E drept ca pentru semintele foarte fine ar fi mai bune punguze cu ziplock dar nu avem asa ceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s