”Pot luck” – duminica 12 iunie

Alexandria, vizitatoarea noastra cea foarte draguta din SUA isi ia ramas bun de la noi, luni se va indrepta spre Zalau unde va lucra pe un santier arheologic. Pentru cei care inca nu ati cunoscut-o, ar fi mare pacat sa plece si sa nu apucati sa povestiti cu ea, este o draguta… Asa ca in cinstea ei organizam duminica 12 iunie incapand cu ora 12:00 un ”pot luck” in Shura de la nr 129. Va asteptam cu drag (dar am aprecia un semn inainte, ca sa stim cam cate persoane vin).

Reclame

5 comentarii

  1. Și a plecat Alexandria (cu autostopul, dimineața asta). Cheful a fost de milioane: am reușit performanța să mâncăm de 3 ori – o nebunie de bunătăți locale stropite cu Cabernet de Recaș. Best of după părerea mea a fost spuma de căpșuni a Cristinei (fructe din grădină și ouă de la Hotel Cucurigu) :D
    În fața unei audiențe exclusiviste Alexa ne-a făcut și o demonstrație de Belly Dancing urmată de karaoke (highlight ”Poison” in the style of Alice Cooper tradus în română). Ce bine că m-am reîntors acasă… Aștept cu nerabdare și cheful de duminica viitoare ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s