Stire in Timis Online

 

O zi vesela la Stanciova …

19. noiembrie 2010 07:45
Copii din Stanciova au început, recent, cu veselie o zi de toamnă. La iniţiativa Asociaţiei Ecotopia România şi Fundaţiei Rubin, prichindeii au avut posibilitatea de a participa la ateliere creative.

Astfel, pe parcursul a 4 ore, sub îndrumarea doamnelor Cristina Duţescu, Cristina Capotescu, Teodora Borghoff şi Diana Popovici mai bine de 30 de copii au realizat picturi pe sticlă, măşti, desene de toamnă şi alte lucrări. La final mare bucurie le-a provocat sesiunea foto pe care au realizat-o copiii cu măştile şi costumele realizate.

Pentru a profita din plin de vremea superbă, acţiunea s-a desfăşurat în aer liber în spatele şcolii. La acţiune au fost invitaţi şi copii din Timişoara şi părinţii lor care, cu această ocazie au vizitat pentru prima dată zona şi au fost impresionaţi de pitorescul locului. Deşi, începând cu acest an şcoala din satul Stanciova a fost desfiinţată, Asociaţia Ecotopia România intenţionează organizarea de astfel de evenimente şi pe viitor cu scopul de a păstra funcţioalitatea clădirii dar mai ales spiritul comunitar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s